Szolgáltatásaink

Teljeskörű digitális könyvelést nyújtunk.

Komplex bérszámfejtési szolgáltatást kínálunk.

Folyamatosan tanácsokkal látjuk el.

Digitalizáció: modern és kényelmes megoldások

Amit nyújtani tudunk:

Könyvelőirodánk átfogó megoldásokat nyújt a vállalkozások számára a tevékenységük, pénzügyi helyzetük teljes körű áttekintésére, mindezt a modern technológia eszközeivel támogatva. Ehhez az alapot a szakembereink magas szintű szakmaiságot képviselő könyvelési tevékenysége biztosítja.

Könyvelőirodánk a jövő könyvelési eszközeinek felhasználásával nyújtja szolgáltatásait ügyfelei számára, elérhető, piacképes áron. A modern technológiák lehetővé teszik az ügyfelink és a könyvelőiroda közötti kapcsolattartás egy részének új alapokra helyezését, az adatok, információk gyorsabb és biztonságosabb áramlását.

Arra maradjon idő, ami igazán fontos a személyes kapcsolattartás során. Tanácsadás keretében cégének valamennyi pénzügyi, ügyviteli kérdésének megválaszolásában továbbra is személyesen állunk rendelkezésre.

Modern és felhasználóbarát ügyfélportál, ahol a teljes könyvelési anyagát kezeljük.

Lényegre törő vezetői kimutatás, hogy tudja, hogyan áll a cége, mire kell figyelnie!

Egyszerűen fel- és letöltheti a dokumentumait.

Pontos és azonnali ÁFA kimutatás minden hónap végén, kérdés nélkül!

Bármikor kényelmeses, online elérhető, a világ bármely pontjáról.

Korrekt és kényelmesen kifizethető könyvelési díjak, minden cégméretre.

Velünk a digitalizáció nem probléma, hanem lehetőség!

Könyvelőirodával történő távkapcsolatot támogató munkavégzést, ügyvitelt biztosítunk ügyfeleink számára!

Amennyiben igényli, ügyfélkapunkon keresztül biztonságos és zárt rendszerben azonnal eljuttathatja számviteli bizonylatait a könyvelőirodába, a rendszeren keresztül szintén hozzáférhet az általunk elkészített bevallásokhoz és információkhoz vállalkozása működésével kapcsolatosan.

Így akár papírok mozgatása nélkül is teljesíteni tudja adminisztrációs feladatait.

Webáruház megoldások

A Webáruházak működtetése adminisztratív feladatok elé állítja a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat. Az egyre elterjedtebb értékesítési csatorna a korábbiaktól eltérő ügyvitelt követel. 

A könyvelőirodánk az ügyfeleinkkel közösen alakítja ki az ügyviteli folyamatot, amellyel gördülékenyen  nyomon követhető a rendelések állapota, azok pénzügyi teljesítése, akár utánvéttel történő fizetési mód esetén is.

Megoldást tudunk adni olyan rendszer kialakítására és üzemeltetésére, melyben automatizmusok beépítésével a könyvelőirodánkkal együttműködve azonnali információkhoz juthat az értékesítési tevékenységéről az adminisztráció növekedése nélkül.

Young businesswoman talking over phone while checking laptop in her clothing store. Young entrepreneur in casual using laptop and talking on mobile. Store manager woman checking important documents on laptop. Small business concept.
Portrait of two business people man and woman looking at documents during meeting in office

Rólunk

Több mint 20 éves könyvelési tapasztalattal rendelkezünk. Szakmai tapasztalatunk és a legújabb technológiák irányába elkötelezettségünk, ügyfélközpontú hozzáállásunk képezik a működésünk alapját.

A speciális könyvelési tevékenységre kialakított belső folyamataink, a munkánk során használt a kikényszerített ellenőrzési pontok biztosítják a precíz munkavégzést és a hibák elkerülését.

A tulajdonosi kör és Szakembereink jó hírnevükkel a minőség és a professzionális szolgáltatás melletti elkötelezettségükkel állnak ügyfeleink mellett.

Mottónk:

Valós üzleti igényeket kiszolgáló, ügyvitelt és vállalati döntéseket a dinamikusan változó környezetben is támogató integrált, de igény esetén testre szabható megoldásokat kínálunk költséghatékony módon, igény esetén felhő alapon, és teljes mértékben digitalizáltan.

pixeden-logo-envato-01
appstorm-logo-envato-01
envato-logo-01
pixeden-logo-envato-01
appstorm-logo-envato-01
envato-logo-01
pixeden-logo-envato-01
appstorm-logo-envato-01

Könyvelőt váltana?

Leggyakrabban ekkor érdemes elgondolkodnia a könyvelőváltson amennyiben:

  • Nem kap, vagy csak jelentős késéssel információt a cég pénzügyi adatairól
  • A gazdasági események nem kerülnek időben feldolgozásra
  • Pontatlan és érthetetlen kimutatásokat kapok
  • Hetekig tart, míg elkészül a kimutatás, amit kér

Mi levesszük a könyvelőváltás teljes folyamatát a válláról! Kérje ajánlatunkat!

Business Call. Handsome Young Businessman Checking Financial Reports And Talking On Cellphone, Sitting At Desk In White Office, Copy Space

Ajánlatot szeretne?

A mellékelt  díjkalkuláció kitöltésével elkészítjük önnek a könyvelési tevékenységre vonatkozó ajánlatunkat, személyesen is felvesszük önnel a kapcsolatot.

A könyvelőváltással együtt járó  adminisztratív terheit megkönnyítjük.