Csapatunk tagjai egytől-egyig szakértők a saját területükön, évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött.

Pontosan tudjuk, hogy miként működnek az üzleti folyamatok, milyen szempontokat mérlegel egy pénzintézet vagy épp egy befektető és hogyan lehet az Ön vállalkozásából is kihozni a maximumot!

Gáborresize

Osztrogonácz Gábor

27 éves pénzintézeti tapasztalat, ebből 8 év felsővezetői, Szigetvári Takarék, egyesüléseket követően Dél Takarék ügyvezetője, majd elnök ügyvezetője.

Hittünk abban, hogy a nagy szereplők mellett egy jóval kisebb pénzintézet is képes – minőségi szolgáltatást nyújtva - hatékonyságban a nagyokkal felvenni a versenyt úgy, hogy azt ne a munkatársak túlterhelésével, tűrőképességük határainak túlfeszítésével, és/vagy a szolgáltatási minőség romlásával érjük el.

Munkám során a következő alapelvek vezéreltek, és bizonyultak eredményesnek:

  • világos, átlátható, mérhető folyamatok,
  • automatizáció, ahol csak lehet
  • fejlett vezetői kontrolling rendszer
  • papírmentes belső működés a digitalizáció lehetőségeinek maximális kihasználásával
  • a rendkívüli sebességgel változó környezetben a szervezet alkalmazkodó képességének fokozása a vállalati szerepkörök és a folyamatok rendszeres felülvizsgálatával és újrafogalmazásával.
Marsalkofoto0931

Bujtárné Sulyok Márta

Közel 30 év pénzintézeti tapasztalat ügyfélkapcsolati, kockázatelemzési és követeléskezelési területen, ebből 15 év szakterület vezetői, döntéshozói szerepkör. A Dél Takarék kockázat- és követeléskezelésének vezetőjeként aktív részese lehettem a portfólió egészségének jelentős javításának, kockázatvállalási folyamatai áramvonalasításának és üzleti sikereinek.

Úgy gondolom, hogy a valós igényekhez és megtérülési lehetőségekhez igazított finanszírozási struktúra mind a hitel felvevőjének, mind nyújtójának az érdeke, és problémás helyzeteket is lehet partneri módon, a lehetőségek optimalizálása mellett kezelni.

Anikó

Dr. Gyarmatiné Szentes Anikó

Bankszektorban szerzett 20 éves tapasztalat, melyből 6 év egy kisbank ügyvezetőjeként. A pénzintézet működésének, gazdasági tevékenységének, kockázati kontroljának irányítása terén szereztem felsővezetői tapasztalatot, okleveles közgazdász, IFRS szakvizsgával rendelkezem.

A különböző szakterületek közötti folyamatok összhangjának biztosítása, átlátható és lehetőség szerint digitalizált folyamatok, megfelelően strukturált működésre vonatkozó vezetői információk biztos alapot képeznek egy vállalkozás hatékony és eredményes működésében.

Meggyőződésem, hogy a Dél Takaréknál szerzett tapasztalatok a megbízóink számára is jól hasznosítható tudást jelentenek

fd

Freier Dávid

12 éves bankszakmai tapasztalat, ebből 6 év középvezetői gyakorlat. Vezetői pályafutásom során a kockázatelemzés, kontrolling, illetve back office funkciók irányításáért feleltem, amely során támaszkodhattam az üzleti-, kockázati-, illetve folyamati adatok és információk elemzése terén elsajátított tapasztalataimra.

Az üzleti elemzés mint eszköztár segítségével mindig pontos, aktuális képet kaphatunk a szervezet állapotáról, teljesítményéről, valamint a szükséges beavatkozási pontok is objektív adatok mentén megjeleníthetővé válnak. Meglátásom, hogy egy adott vállalat sikeres működésének alapfeltétele egyrészről, hogy jól definiált, biztos üzleti- és háttérfolyamatokkal, másrészről azokat a vezetők számára minden időpillanatban, részleteiben leíró adatokkal rendelkezzen.