Digitalizációval
való fejlesztés

Minél szervezettebb egy cég, minél jobban átlathatók a folyamatai, annál jobban láthatóvá válnak azon pontok is, amelyek fejlesztésre szorulnak.

Amint a folyamatait sikerül rendberakni, az egyéni és kollektív teljesítményt objektív mérőszámokkal jellemezni, óriási növekedési potenciál jelenik meg a cégében és a cége egy teljesen más dimenzióba emelkedhet!

Megmutatjuk hogyan!

Group of young employees analyzing data at meeting

Pénzügyi válságkezelés, mediáció

Bármely vállalkozás életében előállhat olyan krízis, amikor átmenetileg, vagy tartósan a cég működéséből a felvett kölcsönök törlesztési kötelezettsége nem teljesíthető.

Ebben az esetben a hitelező Bankkal kialakult partneri kapcsolatba új szereplők, új szempontok kerülnek, a felek könnyen ellenérdekeltté válnak és a kölcsönösen elfogadható megoldás helyett jogi harc kezdődik, amelyben mindkét fél komolyan sérülhet.

Az ilyen helyzetekre tudunk megoldást nyújtani, amelyben a cége megfelelő pénzügyi erőforráshoz juthat.

Finanszírozás
menedzsment

Külső finanszírozást bevonni egy fejlesztés vagy a napi működés finanszírozására megszokott dolog. A finanszírozási megoldások között azonban óriási különbségek rejlenek. Sőt, tipikusan a legjobb lehetőségeket a legtöbb vállalkozás nem is ismeri és végképp nincs eszköztára ahhoz, hogy a választott bankjánál a számára érdemleges szempontokat érvényesítse.

Mikor érdemes hozzánk fordulnia?

Szakértő bevonása az optimális finanszírozási struktúra kialakításába és megvalósításába különösen akkor indokolt, ha jelentős beruházásra, projekt indításra készül, vagy a meglévő bankkapcsolata sérült és bankváltás lebonyolítását tervezi.

Finanszírozás
Business documents in clipboard, pen, glass of water and touchpad with business partners on background

Cégvásárlás, cégeladás

A rendszerváltás után frissen alapított vállalkozások esetében a generáció váltás kérdése egyre erőteljesebben jelentkezik.

Amennyiben a tulajdonosi kör utódlása családon, cégen belül nem biztosított, az évek során óriási munkával megteremtett üzleti, vagyoni érték hasznosítása, továbbvitele csak a vállalkozás értékesítésével oldható meg.

Ugyanakkor egyre többen vásárolnának Magyarországon működő cégeket. Partnereinknek abban tudunk segíteni, hogy - legyenek az előadó vagy vevői oldalon - megtaláljuk az ideális üzleti partnert.